Om meg

lørdag 14. august 2010

Tusen takk for meg! (Siste ukeoppgave)

Ukeoppgave : “Vis hvordan du vil feire hvis du vinner boligdrømmen 2010”.
Så har vi kommet til siste oppgaven. Ganske vemodig i grunnen.

Hvis jeg vinner Boligdrømmen2010 skal jeg samle alle støttespillerne og alle av dem som kan som har stemt på meg til grillfest hjemme på Askvik.
Tror det må bli en grillsamling uansett om jeg vinner eller ikke. En fest som hyller de som har stått bak meg og dyttet på gjennom alle disse 6 ukene.

Hvis jeg vinner blir det vanskelig å tro. En kilde av glede vil sakte sildre gjennom meg idet vissheten om at det er sant, jeg har faktisk vunnet, går opp for meg. Så må den deles. Øyeblikkelig! En glede er så mye større når man er flere om den.

Kanskje får jeg varmekabler til vinteren, eller tak og vegger. Uansett vil en slik gave bety et kjempeløft for mitt liv.

Det kan bare bli en vinner av hovedpremien, men alle som har deltatt er vinnere i min bok. Vi har alle jobbet hardt, utfordret oss selv og sprengt noen grenser. J

Disse tankene og planene har jeg ikke festet på video. I stedet har jeg valgt å lage en norsk versjon av en ”snakkesang” jeg forelsket meg i på 90-tallet. Som nå når jeg er 40 gir meg enda mer.
Den er laget med glimt i øyet men også med litt alvor i bunn.:)  

Dette er en litt selsom film som krever multi-tasking. Bildene er ikke satt inn for å passé til teksten men er sin egen lille greie, en liten “minnebok” med bilder fra  bloggen min og menneskene som har vært med meg.

Kjære alle sammen, tusen takk for all støtte og den kjempegode innsatsen dere har gjort.
Denne har jeg laget til dere.
 Orginalsangen finner dere hvis dere søker på nettet med denne infoen:
"Everybody's Free (To Wear Sunscreen)", 1998, by Baz Luhrmann.

12 kommentarer:

 1. Stolt og lattermild samtidig! Assosiasjonene brakte latteren:) Du er et unikum, og det har du til fulle bevist i denne konkurransen. Takk for at du har delt oppturer og nedturer så gavmilde. Jeg kommer til å savne bloggen! Så stolt og så glad i deg!

  SvarSlett
 2. Fy flate.. Det er alt eg har å sei... Fy flate...
  Eg klarte visst meir ---> Eg sitte her med tårer i augene og ønsker av heile meg at et mirakel skal skje og at det er du som vinner Boligdrømmen 2010!!
  Denne videoen var heilt fabelaktig!!

  SvarSlett
 3. Den var skjønn, Ruth :-) Virkelig bra. Klem Nan

  SvarSlett
 4. Du bør bli "headhuntet" til reklame/tekstbyrå!!
  Kjempebra levert!!

  Jeg heier på deg!
  Selv om du mangler stemmer er selve bloggen din så UNIK og VAKKER......
  at får ikke DEN uttelling..... vet ikke jeg hva juryen leter etter.

  TVI-TVI.

  SvarSlett
 5. Kjære Ruth!
  Gjennom bloggene dine har du gitt meg nye og gode idèer, fått meg til å skrattle, beundre dine kreative evner om mulig enda mer og nå sitter jeg her med tårer på kinnet og gråten i halsen...
  Du har en egen evne til å røre ved og nå inn til menneskene rundt deg, noe enda flere nå har fått et innblikk i gjennom denne konkurransen. Jeg håper så inderlig at du vinner, for det har du virkelig fortjent. Du er så utrolig flink Ruth, og er den suverent beste i denne konkurransen. Håper folk får ut fingeren og stemmer i vei!
  Masse lykke til vennen! Stoor og varm klem fra Nina, som er veldig stolt over å være vennen din! Kjempeglad i deg! <3
  PS! Denne videoen skal brukes som en opplærings-/påminningsrunde i livsvisdom for både mor og datter her i heimen...
  Takk...!

  SvarSlett
 6. Ingen tvil om hvem som fortjener å vinne...!!

  SvarSlett
 7. Gjennom disse 6 ukene har vi i huset fulgt bloggen din, og stemt det vi har kunnet. Du har en fantastisk måte å forme oppgavene dine på. Skulle fortelle en venninne om drømmelampen din her for noen dager siden, men jeg ble så rørt at jeg nesten ikke klarte å fortelle det. Så jeg måtte sende henne linken så hun kunne lese den selv.
  Du viser mangen sider av deg selv i denne bloggen. Og jeg kan ikke skjønne at bare stemmene skal telle..... Du har den alle beste bloggen. Og for oss er du en klar VINNER!!!
  Denne videoen var kjempe fin!

  SvarSlett
 8. Kjempe bra video Ruth!Du har den beste bloggen,du fortener virkelig å vinne.
  Lykke til,vi håper du vinner :-)

  SvarSlett
 9. Kjære Ruth!
  Nok en gang tar du meg med på en vidunderlig reise. En reise med opplevelser, drømmer og du får frem følelser i meg som ligger dypt. Du leverer hver eneste gang og du viser tydelig dine sterke evner til kvalitet, kreativitet og dyktighet.
  Det har vært spennenende, faktastisk, morsomt og lærerikt å følge bloggen din i disse 6 ukene.

  På en annen side håper eg av hele mitt hjerte at juryen virkelig ser at du har arbeidet hardt, ja, natt og dag med din gjennomførte blogg, uten hjelp av media og Postbanken. Du har ene og alene brukt og gitt av deg selv til alle leserne der ute. Eg håper de ser at din boligdrøm er kreativ, inspirerende, ekte og absolutt gjennomførbar. DU ER VIRKELIG EN VERDIG VINNER AV BOLIGDRØMMEN 2010.

  Tusen hjertlig takk Ruth for at jeg har fått lov til å være med deg på denne reisen gjennom 6 uker, og for at jeg er så heldig å ha en venninne som deg. Du er en ener.....

  SvarSlett
 10. Fantastisk viktig budskap og perfekt oversettelse. Nok en gang en film vi kan se om og om igjen.
  Tusen takk for at vi har fått tatt del i prosessen og konkurransen, det har vært gøy å bli bedre kjent med deg og lese bloggen hver dag.
  Nå får vi ta oss en hubba-bubba og la det stå til!
  Lykke til i kveld ;-)

  Siw & Thomas

  SvarSlett
 11. Når jeg får slike fantastiske tilbakemeldinger som dere har gitt meg her, blir jeg så uendelig glad og rørt. Så rørt at jeg blir helt satt ut. (Trenger litt tid før jeg kan skrive tilbake ;) )
  Så glad fordi det er så godt å høre at dere har funnet noe i det og vi deler noe sammen.
  Gjennom deres tilbakemeldinger får jeg se at de små historiene får seg et hjem. Hos dere.

  Mange blogginnlegg har vært laget med glimt i øyet, men en del av det jeg har gitt fra meg har betydd ekstra mye for meg. Da har det vært skummelt å legge ut innlegg om det er tekst eller video. Å oppleve at dere er der da ”sammen” med meg, har vært det beste av alt.

  Mange som har kommentert har fulgt meg gjennom alle 6 uker. Noen dager var det bare deres tilbakemeldinger som løftet meg opp og videre i konkurransen.

  Alle burde få ha sin egen ”heiagjeng” en gang i livet. Helt ubeskrivelig og jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått oppleve dette.

  Som det konkurransemennesket jeg egentlig er, tror jeg nesten ikke at jeg sier dette, men nå kan jeg se at det kanskje er noe i uttrykket: ”Det viktigste er ikke å vinne, men å delta.” :) Så lenge deltakelse har vært så morsomt og givendes som denne konkurransen har vært.

  Tusen, tusen takk for skjønne kommentarer som jeg skal verne om. Stooor klem

  SvarSlett
 12. Knallblogg, Ruth. Du har mange talenter :-) Både filmskaper, sanger, skribent, snekker mm. Håper du vinner boligdrømmen. Jeg krysser fingre og tær for det. Lykke til!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails