Om meg

fredag 25. juni 2010

Hurra! Jeg er finalist i Boligdrømmen2010 konkurransen

Dette er helt herlig og jeg gleder meg til å gå i gang med oppgavene vi skal få. Jeg har aldri blogget før så jeg håper på litt velvilje :). Nå gjelder det å ikke bli den første som ryker ut… De ti med færrest antall stemmer ryker automatisk ut av konkurransen hver uke. Jeg må fri til dere som kommer innpå her. Hvis dere stemmer på linken min på Postbankens Drømmeboligsider, (kremt, kremt – faktisk en gang om dagen…), blir jeg med videre og dere kan vinne 10 000,- selv for innsatsen.Hva er greien?
Jo altså, oppgaven er gitt med romslige rammer. Som en av 40 finalister skal jeg fra 28. juni lage en blogg som løselig skal handle om drømmeboligen ispedd litt annet. Vi skal løse en oppgave i uken gitt av Postbanken i tillegg til vanlige innlegg. Så blir det min jobb å få så mange med meg som mulig som ønsker å stemme på at min blogg er en verdig vinner. (Eller satse på at godt vennskap gjør blind. :)  

Den første uken vil ingen av finalistene gå ut av konkurransen, men fra andre uke og videre de tre neste ukene, vil de ti med færrest antall stemmer falle fra. En vinner står igjen om noen uker med 250 000,- til nedbetaling av boliglån.


"Kom til poenget! Hvor stemmer jeg?"
Stemmingen foregår på Postbanken sin Boligdrømside: http://www.boligdrommen2010.no/finalister/ruth/. Legg inn epostadressen din og alle kan stemme en gang pr dag pr epostadresse, (forhåpentligvis på meg. :)


Stay tuned!
Så dette vil dere selvsagt ikke gå glipp av, det kommer mer, mye mer, jeg må bare få grepet på denne bloggegreien. ;)

1 kommentar:

  1. Syns du er god blogger allerede:) Gleder meg til disse ukesoppgavene. Will stay tuned!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails