Om meg

tirsdag 27. juli 2010

Jeg er privilegert jeg!

Jeg er så ubeskrivelig hoppende glad!!!
Jeg har kommet til aller siste finalerunde. Jeg har en reell mulighet til å vinne 250 000,- i nedbetalt boliglån. Takket være alle dere!!!

Fra mitt hjerte til deres:
Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuusen hjertelig takk!!!

Spesielt må jeg få takke Anette Hjelm Sørstrønen og Siw Sværholdt. Helt utrolig som de har stått på for meg, jeg er ydmyk og rørt over et slikt pågangsmot og engasjement.

Alle vennene mine som har engasjert seg på mine vegne, venners venner som igjen har engasjert sine venner! Kjetil Bruarøy i Midtsiden som har skrevet om meg og prøvd å trekke med seg våre sambygdinger.

Dette alene, denne store oppslutningen og varmen har vært verdt alt sammen.
Fra jeg startet i denne konkurransen har jeg følt meg som en ekstremsportutøver.
Det har kilt i magen og nervene har vært på høykant. Det har vært intenst.

Jeg har motet meg opp og lagt ut blogginnlegg, laget video. Man lurer på hvem som leser bloggen? Om det er noen der ute i cyberspace? :)  Det er nesten som å stå på en scene foran en mørk sal. Et stort tomrom man bare må stupe uti.

Samtidig har det vært utrolig morsomt. Jeg ante ikke hva jeg gikk til da jeg meldte meg på, men er veldig takknemlig for at jeg gjorde det. Takknemlig over å få oppleve den massive støtten fra venner og familie, og selve bloggingen som jeg aldri ville prøvd meg på uten denne konkurransen.

Jeg har alltid følt meg privilegert, rik på en kjærlig omsorgsfull familie og gode nære venner. Disse siste ukene har livet mitt blitt enda rikere.
- Og nå er jeg en av de siste ti finalistene i finalerunden. :)

Håper dere klarer å henge på litt til.

En klem så stor at den omfavner dere alle fra meg!

PS! Her er Facebookgruppen Anette og Siw har laget: Hjelp Ruth å gå til topps i Boligdrømmen2010.
Håper dere har lyst å være med

4 kommentarer:

 1. Du e no så søt......
  Etter blod, slit svetter og tårer fortjener du jammen og vinne denne konkurransen.
  Takk for fantastisk tilbakemelding Ruth. Utrolig glad for at du er min venninne også

  SvarSlett
 2. Har vanskelig for å tro at det er noen som fortjener å vinne denne konkurransen mer enn deg Ruth! Med dine kreative blogger er det heldigvis flere som har fått nyte godt av dine herlige påfunn, som i tillegg til god underholdning også er mulig å sette ut i live.
  Masse lykke til videre vennen!
  Stor og varm klem fra Nina :)

  SvarSlett
 3. Ruth, dine videoer (og mange av tekstene på bloggen) ligger desidert ett hakk over de andre finalistenes hva gjelder kreativitet og komposisjon. Du fortjener definitivt å gå helt til topps i konkurransen etter en så helhjertet innsats.

  Jeg kjenner ikke de andre deltakerne, så jeg kan ikke vite med sikkerhet hvor ekte alt de skriver, er, men jeg ser at alt du skriver er dønn ærlig.

  Jeg kan bare tenke meg hvor langt inne din beslutning om å utlevere deg selv så totalt i et offentlig forum, satt! Men som alltid ser jeg at når du først har bestemt deg for å gjøre noe, så tar du skrittet fullt ut. Og dette har du greid mesterlig!

  Nå reiser familien min og jeg på ferie og vet ikke om vi får mulighet til å stemme flere ganger på deg, men vi krysser fingrene for deg! Tvi, tvi!

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Ulf, for kommentaren din. Ble helt rørt selv om du som min venn ikke er helt "objektiv". :)Håper dere får en vidunderlig ferie sammen! Stor klem til deg, Jelena og Jacob. Og tusen takk for at dere har stått på og stemt på meg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails